14 Haziran 2014 Cumartesi

In a World...


Lake Bell'in ilk uzun metraj filmi olma özelliği gösteren In a World... fragman seslendirmesi üzerine bağımsız bir film.Lake Bell'in yazıp yönetip başrolünü oynadığı yapım Sundance Film Festivali'nden Walto Salt Senaryo Ödülü'yle dönmüştü.Fakat film senaryosundan yönetmenliğine buram buram amatörlük kokan 2013 yılının en kötü yapımlarından biri.


Ünlü fragman seslendirme sanatçısı Don LaFontaine'nin ölümünün ardından yerine geçebilecek yeni bir ses sanatçısı aranıyordur.Babası Sam gibi ses sanatçısı olan Carol ise bu boşluğu doldurmaya adaydır.Bundan sonrasında ise Carol'ın aşk ve kariyerindeki beklenmedik olayları izlemekteyiz.


 

Öncelikle film Sundance'ten nasıl oldu da senaryo ödülü aldı bilemiyorum.Sanırım bundaki en büyük etken konunun daha önce pek örneğini görmediğimiz fragman seslendirme sanatçıları üzerine olması.Çünkü bana sorarsanız hikayesinden karakterlerine diyaloglarından olay örgüsüne kadar bayağı vasat bir senaryo karşımızda.Bir sonraki adamı rahatça tahmin edebileceğimiz bir senaryosu var.Üstelik ortaya pembe dizi tadında bir romantizm konulduğunu da söyleyebiliriz.
Oyunculuk anlamında da çok tatmin eden performanslar yok ortada.Klişe final ise cabası.Sonuç olarak
Lake Bell'in henüz piyasa için çok amatör olduğunu gördüğümüz sadece konusuyla farklı olabilen bir yapım karşımızda.

 

PUAN:4   NOT:D




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder